Så! Är hemma idag så har nu mer tid! Här kommer del 3 lite senare... hehe

Esmeralda stod bara tyst.

Esmeralda- Men vad tyckte du jag skulle göra då!? Berätta massor av historier och hoppas att dem skulle tro på det? Det är inte mitt fel att du missat en hel ö! Ett land i sig! Du satte mig här och bad mig att få dem att tro på dig! Det är precis vad jag gör. Jag hjälper dig när du vet att jag har så mycket annat att göra! Jag hjälper dig, och jag gör det på mitt sätt!

Tomten öppnade munnen men hon var snabbare. Hon tog upp en liten nypa pulver och slängde den mot honom, mumlade något och ljuset och Tomten försvann. Hon andades tungt.

 Snow Wind såg chockat på henne och skrapade med hoven i marken.

Esmeradla- Vad ska vi göra nu då? Hm… Jag har en idé!

 

Efter några timmars fixande hade hon gjort klart allt. Hon hade fixat en illusion på Snow Wind så han såg ut som en stor fux. Hon red till De glömda hedarna, Och tände ljusen på hennes krona, och lade en  förtrollning på så att de inte kunde sprida brandrisk eller släckas när hon red. Hon red i kort galopp på ett graciöst sätt och lämnade fotspår av snö efter sig. En del av illusionen. Hon red genom hela jorvik.  När hon red genom moorland försökte några ungdomar få tag på henne. Hon släppte mer pulver och en ispelare växte fram ur marken på sidan om henne. 


 Det fick ungarna att stanna. Hon började sjunga. Hon red i kort galopp genom hela jorvik. Hon hade sätt flera fotografer. Hon försvann in i Gröndal där ingen kunde följa henne mot de glömda hedarna. Ingen kunde hålla samma takt genom Gröndal på en normal häst som hon hade. 


 När hon var framme red hon till gläntan där hon lämnat sina kläder. Hon klädde om och tog bort illusionen från henne och Snow Wind. Han galopperade iväg och gjorde flera bocksprång på ängen i närheten av henne. För djur speciellt var det som en tyngd att bära en illusion. Hon tog upp klädhögen i famnen och gick fram till honom efter att han lugnat sig. Han tittade på henne. Sedan lyfte han snabbt på huvudet och drog in luft. Eller lukt, han kände lukten av något. Han galopperade iväg till en kulle och upp på den. Hon följde efter i snabb takt. När hon kom upp såg hon två killar. De kollade med skrämd blick på Snow Wind. Han stegrade och satte ner foten precis bredvid en av dom. Hon kunde förstå vad de gjort. De hade följt henne genom Gröndal och lagt sig på kullen. Där de hade perfekt sikt av henne. De hade precis sätt något de absolut inte fick se. Magi. Utanför Vinterland…

Hoppas den var bra! Kommentera gärna tips! Har inge idéer längre ;)